Want your
own Fotopage?






 
Nizamz30's FotoPage -Rahsia Kesihatan Dan Kecantikan Anda..
COCOA COLLAGEN POWER PLUS,DETOX FOOT PATCH, RX LITE, SYAMPU NONI BSY, ENZIM NONI BSY, STOO TEY CAFE, LEMON SLIMMING DRINK, MIOR
By: nizam Azie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Jan-2009 05:49 Email | Share | Bookmark
Cocoa Collagen Power Plus

~Mudah-Mudahanan Ianya Mengubah Gaya Hidup Anda~

JIKA ANDA WANITA..BELILAH UNTUK DIRI ANDA....

JIKA ANDA SEORANG LELAKI..BELILAH UNTUK ISTERI ANDA....
Ramai yang mengakui......

COCOA COLLAGEN
Produk kEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA Anda!!"




Retail Price :
Trial Pek : 1 kotak 10 sachet ~ RM20
1 set (3 kotak= 30 sachet/STOK SEBULAN) ~ RM59.90

NOW OFFER : RMXX.XX/SET

SILA EMAIL KE nizamz30@yahoo.com atau sms Azie 019-4364480 ~ HARGA OFFER YANG BERBALOI-BALOI !!!



Kembalikan Keremajaan Wanita

Produk terbaru dan paling murah di pasaran mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam...

Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalam dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon. mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

* Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

* Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

* Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


Kebaikan Dan Khasiat

+ Membantu mengimbangi hormon
+ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
+ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
+ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
+ Melambatkan proses penuaan
+ Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
+ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
+ Mencerahkan kulit secara semulajadi
+ Memberi tenaga
+ Membantu mengurangkan keguguran rambut
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan
+ Mengimbangi berat badan
+ Meningkatkan daya penghadaman
+ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


Sijil halal utk produk2 crystal liz...


Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini

MAKLUMBALAS YG DIDAPATI DARI PENGGUNA :

SEMINGGU PERTAMA~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara,bertenaga dan cergas(tak lapar),jerawat mengecut,


MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang,wajah kemerahan dan berseri,susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar ( bumper pun dah up ckit.. ),


SEBULAN~ Faraj lebih ketat dan rapat,badan mula ringan,bibir tidak pecah, rambut kurang gugur n wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu...)


** PERINGATAN : DI LARANG SAMA SEKALI MENG "COPY" DAN MENGEDIT DALAM BENTUK APA CARA SEKALI PUN INFO DAN TESTIMONI YANG ADA DI SINI JIKA ANDA BUKAN AGEN YG DILANTIK OLEH SAYA. SAYA TIDAK MENGHALALKAN DUNIA DAN AKHIRAT! CARILAH REZEKI DGN CARA YANG HALAL YE! ( TAK FARE LE KAN...U ALL AMBIK BARANG DR STOKIS LAIN, TETIBA AMBIK INFO & TESTI DR KEDAI SAYA PULAK UTK TUJUAN PROMOSI...SENDIRI MAU INGAT YE.....JANGAN KERANA NAK UNTUNG CARA MUDAH....SAMPAI MAKAN REZEKI DARI SUMBER YANG HARAM.....!

TESTIMONI PENGUNA COCOA COLLAGEN YG POWERRR....RUGI SAPA TAK CUBE..

Quote:
kak...thx ya jual kat saya..seminggu lebih minum cocoa tu hubby dh tego perubahan....hubby suke, sy pon suke~ nnt klu stok sy dh habis, sy beli ngan akk lagi ya.. ~ credit to Sweet'z FB


Alhamdulillah sweet'z...ccpp mengeratkan lagi kasih sayang anda..supprise ur hubby...~ Aziebeautyline

Quote:
oooo...tu le saya cube pun sbb 1 haritu pergi rumah makcik saye tgk dia dh kurus dia ckp dh 3 set dia guna ccpp...so dia yg suggest kt saye...tu yg sy cube tu....rugi rase nye x penah cube sblum ni...sbb saya prgnant yg 1st oprate...rase cm badan sush sgt nk turun ....tp bile tgk mcik saye cube tu yg saye trus tye pada dia tu....bile dh cube 10 pkt saye prgntnt pulak tp saye akan kembali minum ccpp lepas bersalin...~ credit to Nurul@FB

alhamdulillah.....rezeki tu.....insyaallah bole try lepas bersalin nanti.....coz ccpp akan pulihkan rahim dgn cepat.....utk ikhtiar nak pragnant pun bole dgn ccpp....dengan izin Allah... ~ Aziebeautyline

Quote:
Baru 9 hari minum..ada la perubahan, sama macam feedback pat minggu pertama....~Credit to Junita@FB


Alhamdulillah Junita.....thanks coz sudi kongsi dgn yg lain....biasanya 90% customer akak dapat feedback positif/serasi dgn ccpp....walaumacamana pun ada juga yg tidak serasi.....pada yg serasi bole mantain tiap2 bulan coz harga pun ekonomi.....-aziebeautyline

Quote:
Quote:
Originally Posted by fara_shu
ku nak bagi testi ccpp yang saya dah cuba selama seminggu..hari kedua, pakai cam nampak perbezaan kat breast..huhuhu,,sewonok je..minum pagi terasa kenyang je n segar...yang best rasanya sedap.. yang lain2 tu lum nampak ketara lagi.. pakai detok foot patch plak so far ok..ari2 banyak je toksin..alahai badanku banyak toksin..ketara masa farah gi jogging..huhuhu..tak rasa penat naik bukit joggng relax je lari..best2!

Quote:
Originally Posted by fara_shu

tak sabar tunggu stok detox foot patch..n bsy tuk my mum..


K. Azie : Salam fara....alhamdulillah, fara dah dapat positif feedback dr CCPP n foot patch....akak jual produk yang akak sendiri guna....memang ringan rasa badan bila pakai foot patch waktu malam....bangun pagi rasa segar je.....tambahan lagi akak yang dah tawin n ada 2 hero nie....breakfirst lak ngan CC....best kan...?..badan x letih, keja umah pun beres...cek PM sat...

Quote:
Quote:
Originally Posted by AreYou69
salam kak...

Quote:
Originally Posted by AreYou69
baru minum ccp da 3hari...
dapat2 tu terus minum..
tp yg best tu cik abang tanya saya g jahit ke? sbb susah nak lepas..
huhuhuhuhu
nak jadi sealer camne ek?


Salam ayu....hehehe, alhamdulillah sorang lg customer akak dapat feedback yg baik dr CC....kena try dulu CC nie baru percaya ape yg kawan2 lain komen tu...BTW check PM ye.....

Quote:
Salam...

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!! ..


Quote:
nxx_z: akak
nxx_z: nanti kan akak pos ...saya nak handout coco n jus5
nxx_z: anak koyak
nizamz30: orait.....
nxx_z: coco tu sangat ok la
nxx_zi: breast cantik
nxx_z: punggung pun naik
nizamz30: hehe....kan akak dah cakap....
nxx_z: cik abg pun kata puas hati bila bersama
nizamz30: mcm malam pertama....
nxx_z: tullllllllll
nxxx_z: saya nak promote guna handout akak
nxx_z: skali datang tengok anak dah koyak
nxx_z: aduhhhh
nizamz30: bole......nanti akak poskan.....
nxx_z: nak gam pun dah tak cantik
nizamz30: insyaallah bole tmbah side income...
nxxx_z: saya susah nak jual barang saya tak try
nizamz30: esok akak hantar pakai pos ekspress k....handout tu....
nizamz30: ST abg nxxx try tak?
nizamz30: ok tak?
nxxx_z: ok
nxxx_z: st try
nxxx_zi: tapi die cakap die biasa jer
nxxx_z: lambat skit la koy
nxxx_z: saya kerap ambik
nxxx_z: tiap tiap hari
nxxx_z: die skali sekala
nizamz30: ooo....ok,..cc tu ejen akak kat penang cakap customer dia minum 1 hari 3-4 peket,...
nizamz30: sale dia laju je..coz diorang ambil sbulan 2-3 kotak buat stok..
nxxx_z: oo
nxxx_z: saya ambik sehari satu
nxxx_z: serius ly breast naik lawa
nizamz30: kira dah jadi minuman rutin plak...dah tu dapat puji plak dari cik abg...tu yg pulun minum tu....
nxxx_z: hubgan intim after bersalin agak takbest la (suami ader la bagitau)
nxxx_z: dok pening gak mencari
nxxx_z: now dah jumpa...
nxxx_z: thanx kak azie.
nizamz30: alhamdulillah sorang lg custmer akak dah dapat kesan yg positif, akak jual ye....


Quote:
terima kasih kak azie..brg da sampai smlm...mak sy da minum..alhmdlh..pening kepala hilang..standby 1 set lg bulan depan..






Berminat Untuk Jadi Agent/Dealer Cocoa Collagen????

PAKEJ AGENT COCOA COLLAGEN (Produk Crystal Liz Resources) ......

Berminat utk JANA PENDAPATAN SEBAGAI AGEN/PENGEDAR Cocoa Collagen??? (Min 1 karton = 10 set CC)...Profit lumayan menanti anda.... !Diskaun 25%-35%!!

PERTANYAAN/KETERANGAN LANJUT :

Azie : 019-4364480
STOKIS CRYSTAL LIZ: (CL/03/07/PP(BKJ)01
Ym/email : nizamz30@yahoo.com


SILA EMAIL KE nizamz30@yahoo.com utk keterangan lanjut...PAKEJ MENARIK MENANTI ANDA!!.....



Jika serious berminat....email/sms Azie 019-4364480..Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......!

Agen CCPP UNDER MY TEAM DIPERLUKAN di KEDAH, PERLIS, PERAK, N.SEMBILAN, JOHOR, TERENGGANU.....SEGERA.....PM INBOX AZIE UTK KETERANGAN LANJUT......

Senarai Agent :

Penang :
Gelugor
Georgetown
Balik Pulau
Seberang Jaya

Kedah :
Kulim
Langkawi
Changlun

Perlis :
Kangar/Arau

Melaka :
Alor Gajah
Ayer Keroh

Kelantan :
Wakaf Baru

Terengganu :
Chendering
Kuala Terengganu


~ Sila email/sms Azie utk dapatkan contact no agent berhampiran kawasan anda ye.... ~


JENG! JENG! JENG!!! DAH KUAR PRODUK STOO TEY CAFE UTK LELAKI yg POWER!!!!




Inilah ropanyee pasangan gandingan cocoa collagen!!! dirumus khas utk BUZZZ STAMINA Cik Abang Kiteee......Ape lg...Jom try.......

Stoo Tey Tea(Lelaki) & Cocoa Colagen(Wanita) sesuai terutama :

1. Untuk sesiapa yang selalu kerja "OVERTIME" yang memerlukan tenaga berpanjangan dan tidak mengantuk di malam atau siang hari, tengok bila masa orang tu overtime.
2. Sesiapa yang selalu drive malam, balik kerja lewat, LEBIH-LEBIH LAGI NAK BALIK KAMPUNG....ABG2 DREBAR....lebih baik minum produk nie berbanding daripada anda minum nescafe, milo atau kopi <- Yang nie lagi ngantuk ader ler... Serendah RM2.00 secawan.
3. Lepas letih bersukan, minuman ini amat sesuai sekali sebagai pengembali tenaga dalam badan.




Retail Price : 1 kotak (10 sachet) = RM25 + FREE CURIER

~JOM BACA TESTIMONI STOO TEY CAFE~

Quote:
Ok, nie testimonial permualaan untuk Stoo Tey tu, minum Sabtu lepas masa kat kampung Semenyih.
I minum stoo tey tu lebih kurang jam 9:00 malam, badan pun agak letih sebab banyak tempat pergi masa siang tu. Jam 11:00 malam masuk tidur sebab rasa letih sangat... Yang peliknya lebih kurang jam 12:00 malam terbangun balik sebab nak pi tandas... lepas tu dah tak boleh tidur pulak dah.. Mata terkebil2.... pelik jugak, jam 11:00 tadi rasa letih sangat... lepas tu baru teringat sebab minum stoo tey masa jam 9:00 tadi... aiyooo... lepas tu terpaksa ler layan DVD Antoo Fighter dan Underworld sorang2... sampai jam 4:00 pagi....
So, for my opinion permulaan, memang bagus untuk mengembalikan tenaga untuk bertahan dari keletihan Stoo Tey nie... tapi rasa dier agak pahit sikit ler... nasib baik leh masuk tekak... Nanti akan bagi testi lagi nanti...


Quote:
meh cni org dh kawen jawab. segalanya 'terangkat'
ngan bini2 pun boleh terangkat sekali
(huhuhu.. sengalnyer statement iteww )


Quote:
Testimonial ke 2 dari saya,

Semalam (Jumaat), kali ke 2 saya minum Stoo Tey Coffee nih... balik keja dari Shah Alam sampai rumah dalam jam 8:20 malam. confirm penat tuh.. so decide nak try stoo tey coffee buat kali ke 2 walaupun agak pahit tapi buat2 tak tahu jer lah, lepas tu pi rumah kakak ipar kat taman kemuning(area banting gaks), balik rumah dalam jam 11:00 malam.... mata nampaknya masih boleh bertahan dengan baik (tanpa perasaan ngantuk).... biler anak dan isteri dan tidur, layan lagi sekali cerita UnderWorld dengan jayanya sampai pukul 1:30 pagi... Untuk bertahan berjaga malam memang bagus Stoo Tee Coffee nih + bagi mereka yang travel jauh pun baguih jugak... kesan Nescafe pun tak semantap nih... MILO? Memang cepat tidur ler...


Quote:
TESTI STOO TEY DARI 1ST CUSTOMER BUILD

Tadi customer build tu sampai2 opis je terpa build, takut gak arr. Tgk2 dia tanya yg STOO TEY ni untuk diet gak ke?? Pastu dia ngadu yg pas dia minum STOO TEY tu, dia x rasa lapar. Slalu hari ahad kalo dia kuar dgn orang rumah mesti makan tghari dulu. Kalo x badan mengigil. Tp ahad lepas dia rasa kenyang je sampai ke malam. Tp x penat n badan x menggigil.


Quote:
up.. mmg boleh bantu slimming sbb buang angin n kolestrol. hmmm... mmg ler kenyang build.. 12 jenis herb tu dia telan . kalo rajin google ler benefits herbs yg terkandung dlm stoo tey nih. mesti senyum smpi telinga. tu yg mula2 kata pahit tp lepaih tu dh x rasa dah..


jeng..jeng..jeng.. testi baru stoo tey masuk. jgn mare ye ada unsur2 18SX. abis dah mmg byk membantu tang 'tu' pun . baru dpt testi ni masa ym ngan cik kak ni. dgn sportingnyer izinkan tampal cni. (kes puas ati yg sangat-saaaaaangat la tu :eek:)


ida_apz: haaaa.. apa cter st
ida_apz: sham ada sakit apa2 ke
ida_apz: dia leh telan pahit tu?
Anny: 't'angkat'
ida_apz: kuangkuang
Anny: asyk kna rogol je
ida_apz: ko better bg testi kat cg ye
ida_apz: aku x kira
Anny: tk pht la dia kta siot
ida_apz: nnt aku bg hadiah misteri.. ewah
Anny: hehehe
Anny: bole...
ida_apz: kalo segan, letak jer la nama cust konon
Anny: aku sorok st tu...ari2 tibai...
ida_apz: :eek:
ida_apz: baru ko tau
Anny: pening kpala aku bgn pg ni
Anny: tk kira 1 pg ke...2 pg ke....
Anny: hampeh
ida_apz: haaa.. skrg ko tau camner ank aku x sek last friday
ida_apz: minggu ni derang exam, aku suh partner aku kat kemuning tu wat wakeup cl. hahhaha
Anny: rakus
Anny: sham cakap apa tau
Anny: 'bukan salah abg...sapa suh try'....
Anny: kurang assam


~Minuman termurah untuk kesihatan dan pencegah keletihan yang disyorkan..~


Payment ke :

Maybank~ 107116792019~Md Nizam Zainal (usbend Azie)



CIMB~ 09020127456529~Md Nizam Zainal (usbend Azie)

PM Address atau sms Azie 019-4364480/019-4961974
YM :nizamz30


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net