Want your
own Fotopage?








 
Nizamz30's FotoPage -Rahsia Kesihatan Dan Kecantikan Anda..
COCOA COLLAGEN POWER PLUS,DETOX FOOT PATCH, RX LITE, SYAMPU NONI BSY, ENZIM NONI BSY, STOO TEY CAFE, LEMON SLIMMING DRINK, MIOR
By: nizam Azie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Jan-2009 05:49 Email | Share | | Bookmark
Cocoa Collagen Power Plus

~Mudah-Mudahanan Ianya Mengubah Gaya Hidup Anda~

JIKA ANDA WANITA..BELILAH UNTUK DIRI ANDA....

JIKA ANDA SEORANG LELAKI..BELILAH UNTUK ISTERI ANDA....
Ramai yang mengakui......

COCOA COLLAGEN
Produk kEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA Anda!!"




Retail Price :
Trial Pek : 1 kotak 10 sachet ~ RM20
1 set (3 kotak= 30 sachet/STOK SEBULAN) ~ RM59.90

NOW OFFER : RMXX.XX/SET

SILA EMAIL KE nizamz30@yahoo.com atau sms Azie 019-4364480 ~ HARGA OFFER YANG BERBALOI-BALOI !!!



Kembalikan Keremajaan Wanita

Produk terbaru dan paling murah di pasaran mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam...

Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalam dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon. mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

* Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

* Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

* Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


Kebaikan Dan Khasiat

+ Membantu mengimbangi hormon
+ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
+ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
+ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
+ Melambatkan proses penuaan
+ Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
+ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
+ Mencerahkan kulit secara semulajadi
+ Memberi tenaga
+ Membantu mengurangkan keguguran rambut
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan
+ Mengimbangi berat badan
+ Meningkatkan daya penghadaman
+ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


Sijil halal utk produk2 crystal liz...


Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini

MAKLUMBALAS YG DIDAPATI DARI PENGGUNA :

SEMINGGU PERTAMA~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara,bertenaga dan cergas(tak lapar),jerawat mengecut,


MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang,wajah kemerahan dan berseri,susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar ( bumper pun dah up ckit.. ),


SEBULAN~ Faraj lebih ketat dan rapat,badan mula ringan,bibir tidak pecah, rambut kurang gugur n wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu...)


** PERINGATAN : DI LARANG SAMA SEKALI MENG "COPY" DAN MENGEDIT DALAM BENTUK APA CARA SEKALI PUN INFO DAN TESTIMONI YANG ADA DI SINI JIKA ANDA BUKAN AGEN YG DILANTIK OLEH SAYA. SAYA TIDAK MENGHALALKAN DUNIA DAN AKHIRAT! CARILAH REZEKI DGN CARA YANG HALAL YE! ( TAK FARE LE KAN...U ALL AMBIK BARANG DR STOKIS LAIN, TETIBA AMBIK INFO & TESTI DR KEDAI SAYA PULAK UTK TUJUAN PROMOSI...SENDIRI MAU INGAT YE.....JANGAN KERANA NAK UNTUNG CARA MUDAH....SAMPAI MAKAN REZEKI DARI SUMBER YANG HARAM.....!

TESTIMONI PENGUNA COCOA COLLAGEN YG POWERRR....RUGI SAPA TAK CUBE..

Quote:
kak...thx ya jual kat saya..seminggu lebih minum cocoa tu hubby dh tego perubahan....hubby suke, sy pon suke~ nnt klu stok sy dh habis, sy beli ngan akk lagi ya.. ~ credit to Sweet'z FB


Alhamdulillah sweet'z...ccpp mengeratkan lagi kasih sayang anda..supprise ur hubby...~ Aziebeautyline

Quote:
oooo...tu le saya cube pun sbb 1 haritu pergi rumah makcik saye tgk dia dh kurus dia ckp dh 3 set dia guna ccpp...so dia yg suggest kt saye...tu yg sy cube tu....rugi rase nye x penah cube sblum ni...sbb saya prgnant yg 1st oprate...rase cm badan sush sgt nk turun ....tp bile tgk mcik saye cube tu yg saye trus tye pada dia tu....bile dh cube 10 pkt saye prgntnt pulak tp saye akan kembali minum ccpp lepas bersalin...~ credit to Nurul@FB

alhamdulillah.....rezeki tu.....insyaallah bole try lepas bersalin nanti.....coz ccpp akan pulihkan rahim dgn cepat.....utk ikhtiar nak pragnant pun bole dgn ccpp....dengan izin Allah... ~ Aziebeautyline

Quote:
Baru 9 hari minum..ada la perubahan, sama macam feedback pat minggu pertama....~Credit to Junita@FB


Alhamdulillah Junita.....thanks coz sudi kongsi dgn yg lain....biasanya 90% customer akak dapat feedback positif/serasi dgn ccpp....walaumacamana pun ada juga yg tidak serasi.....pada yg serasi bole mantain tiap2 bulan coz harga pun ekonomi.....-aziebeautyline

Quote:
Quote:
Originally Posted by fara_shu
ku nak bagi testi ccpp yang saya dah cuba selama seminggu..hari kedua, pakai cam nampak perbezaan kat breast..huhuhu,,sewonok je..minum pagi terasa kenyang je n segar...yang best rasanya sedap.. yang lain2 tu lum nampak ketara lagi.. pakai detok foot patch plak so far ok..ari2 banyak je toksin..alahai badanku banyak toksin..ketara masa farah gi jogging..huhuhu..tak rasa penat naik bukit joggng relax je lari..best2!

Quote:
Originally Posted by fara_shu

tak sabar tunggu stok detox foot patch..n bsy tuk my mum..


K. Azie : Salam fara....alhamdulillah, fara dah dapat positif feedback dr CCPP n foot patch....akak jual produk yang akak sendiri guna....memang ringan rasa badan bila pakai foot patch waktu malam....bangun pagi rasa segar je.....tambahan lagi akak yang dah tawin n ada 2 hero nie....breakfirst lak ngan CC....best kan...?..badan x letih, keja umah pun beres...cek PM sat...

Quote:
Quote:
Originally Posted by AreYou69
salam kak...

Quote:
Originally Posted by AreYou69
baru minum ccp da 3hari...
dapat2 tu terus minum..
tp yg best tu cik abang tanya saya g jahit ke? sbb susah nak lepas..
huhuhuhuhu
nak jadi sealer camne ek?


Salam ayu....hehehe, alhamdulillah sorang lg customer akak dapat feedback yg baik dr CC....kena try dulu CC nie baru percaya ape yg kawan2 lain komen tu...BTW check PM ye.....

Quote:
Salam...

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!! ..


Quote:
nxx_z: akak
nxx_z: nanti kan akak pos ...saya nak handout coco n jus5
nxx_z: anak koyak
nizamz30: orait.....
nxx_z: coco tu sangat ok la
nxx_zi: breast cantik
nxx_z: punggung pun naik
nizamz30: hehe....kan akak dah cakap....
nxx_z: cik abg pun kata puas hati bila bersama
nizamz30: mcm malam pertama....
nxx_z: tullllllllll
nxxx_z: saya nak promote guna handout akak
nxx_z: skali datang tengok anak dah koyak
nxx_z: aduhhhh
nizamz30: bole......nanti akak poskan.....
nxx_z: nak gam pun dah tak cantik
nizamz30: insyaallah bole tmbah side income...
nxxx_z: saya susah nak jual barang saya tak try
nizamz30: esok akak hantar pakai pos ekspress k....handout tu....
nizamz30: ST abg nxxx try tak?
nizamz30: ok tak?
nxxx_z: ok
nxxx_z: st try
nxxx_zi: tapi die cakap die biasa jer
nxxx_z: lambat skit la koy
nxxx_z: saya kerap ambik
nxxx_z: tiap tiap hari
nxxx_z: die skali sekala
nizamz30: ooo....ok,..cc tu ejen akak kat penang cakap customer dia minum 1 hari 3-4 peket,...
nizamz30: sale dia laju je..coz diorang ambil sbulan 2-3 kotak buat stok..
nxxx_z: oo
nxxx_z: saya ambik sehari satu
nxxx_z: serius ly breast naik lawa
nizamz30: kira dah jadi minuman rutin plak...dah tu dapat puji plak dari cik abg...tu yg pulun minum tu....
nxxx_z: hubgan intim after bersalin agak takbest la (suami ader la bagitau)
nxxx_z: dok pening gak mencari
nxxx_z: now dah jumpa...
nxxx_z: thanx kak azie.
nizamz30: alhamdulillah sorang lg custmer akak dah dapat kesan yg positif, akak jual ye....


Quote:
terima kasih kak azie..brg da sampai smlm...mak sy da minum..alhmdlh..pening kepala hilang..standby 1 set lg bulan depan..






Berminat Untuk Jadi Agent/Dealer Cocoa Collagen????

PAKEJ AGENT COCOA COLLAGEN (Produk Crystal Liz Resources) ......

Berminat utk JANA PENDAPATAN SEBAGAI AGEN/PENGEDAR Cocoa Collagen??? (Min 1 karton = 10 set CC)...Profit lumayan menanti anda.... !Diskaun 25%-35%!!

PERTANYAAN/KETERANGAN LANJUT :

Azie : 019-4364480
STOKIS CRYSTAL LIZ: (CL/03/07/PP(BKJ)01
Ym/email : nizamz30@yahoo.com


SILA EMAIL KE nizamz30@yahoo.com utk keterangan lanjut...PAKEJ MENARIK MENANTI ANDA!!.....



Jika serious berminat....email/sms Azie 019-4364480..Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......!

Agen CCPP UNDER MY TEAM DIPERLUKAN di KEDAH, PERLIS, PERAK, N.SEMBILAN, JOHOR, TERENGGANU.....SEGERA.....PM INBOX AZIE UTK KETERANGAN LANJUT......

Senarai Agent :

Penang :
Gelugor
Georgetown
Balik Pulau
Seberang Jaya

Kedah :
Kulim
Langkawi
Changlun

Perlis :
Kangar/Arau

Melaka :
Alor Gajah
Ayer Keroh

Kelantan :
Wakaf Baru

Terengganu :
Chendering
Kuala Terengganu


~ Sila email/sms Azie utk dapatkan contact no agent berhampiran kawasan anda ye.... ~


JENG! JENG! JENG!!! DAH KUAR PRODUK STOO TEY CAFE UTK LELAKI yg POWER!!!!




Inilah ropanyee pasangan gandingan cocoa collagen!!! dirumus khas utk BUZZZ STAMINA Cik Abang Kiteee......Ape lg...Jom try.......

Stoo Tey Tea(Lelaki) & Cocoa Colagen(Wanita) sesuai terutama :

1. Untuk sesiapa yang selalu kerja "OVERTIME" yang memerlukan tenaga berpanjangan dan tidak mengantuk di malam atau siang hari, tengok bila masa orang tu overtime.
2. Sesiapa yang selalu drive malam, balik kerja lewat, LEBIH-LEBIH LAGI NAK BALIK KAMPUNG....ABG2 DREBAR....lebih baik minum produk nie berbanding daripada anda minum nescafe, milo atau kopi <- Yang nie lagi ngantuk ader ler... Serendah RM2.00 secawan.
3. Lepas letih bersukan, minuman ini amat sesuai sekali sebagai pengembali tenaga dalam badan.




Retail Price : 1 kotak (10 sachet) = RM25 + FREE CURIER

~JOM BACA TESTIMONI STOO TEY CAFE~

Quote:
Ok, nie testimonial permualaan untuk Stoo Tey tu, minum Sabtu lepas masa kat kampung Semenyih.
I minum stoo tey tu lebih kurang jam 9:00 malam, badan pun agak letih sebab banyak tempat pergi masa siang tu. Jam 11:00 malam masuk tidur sebab rasa letih sangat... Yang peliknya lebih kurang jam 12:00 malam terbangun balik sebab nak pi tandas... lepas tu dah tak boleh tidur pulak dah.. Mata terkebil2.... pelik jugak, jam 11:00 tadi rasa letih sangat... lepas tu baru teringat sebab minum stoo tey masa jam 9:00 tadi... aiyooo... lepas tu terpaksa ler layan DVD Antoo Fighter dan Underworld sorang2... sampai jam 4:00 pagi....
So, for my opinion permulaan, memang bagus untuk mengembalikan tenaga untuk bertahan dari keletihan Stoo Tey nie... tapi rasa dier agak pahit sikit ler... nasib baik leh masuk tekak... Nanti akan bagi testi lagi nanti...


Quote:
meh cni org dh kawen jawab. segalanya 'terangkat'
ngan bini2 pun boleh terangkat sekali
(huhuhu.. sengalnyer statement iteww )


Quote:
Testimonial ke 2 dari saya,

Semalam (Jumaat), kali ke 2 saya minum Stoo Tey Coffee nih... balik keja dari Shah Alam sampai rumah dalam jam 8:20 malam. confirm penat tuh.. so decide nak try stoo tey coffee buat kali ke 2 walaupun agak pahit tapi buat2 tak tahu jer lah, lepas tu pi rumah kakak ipar kat taman kemuning(area banting gaks), balik rumah dalam jam 11:00 malam.... mata nampaknya masih boleh bertahan dengan baik (tanpa perasaan ngantuk).... biler anak dan isteri dan tidur, layan lagi sekali cerita UnderWorld dengan jayanya sampai pukul 1:30 pagi... Untuk bertahan berjaga malam memang bagus Stoo Tee Coffee nih + bagi mereka yang travel jauh pun baguih jugak... kesan Nescafe pun tak semantap nih... MILO? Memang cepat tidur ler...


Quote:
TESTI STOO TEY DARI 1ST CUSTOMER BUILD

Tadi customer build tu sampai2 opis je terpa build, takut gak arr. Tgk2 dia tanya yg STOO TEY ni untuk diet gak ke?? Pastu dia ngadu yg pas dia minum STOO TEY tu, dia x rasa lapar. Slalu hari ahad kalo dia kuar dgn orang rumah mesti makan tghari dulu. Kalo x badan mengigil. Tp ahad lepas dia rasa kenyang je sampai ke malam. Tp x penat n badan x menggigil.


Quote:
up.. mmg boleh bantu slimming sbb buang angin n kolestrol. hmmm... mmg ler kenyang build.. 12 jenis herb tu dia telan . kalo rajin google ler benefits herbs yg terkandung dlm stoo tey nih. mesti senyum smpi telinga. tu yg mula2 kata pahit tp lepaih tu dh x rasa dah..


jeng..jeng..jeng.. testi baru stoo tey masuk. jgn mare ye ada unsur2 18SX. abis dah mmg byk membantu tang 'tu' pun . baru dpt testi ni masa ym ngan cik kak ni. dgn sportingnyer izinkan tampal cni. (kes puas ati yg sangat-saaaaaangat la tu :eek:)


ida_apz: haaaa.. apa cter st
ida_apz: sham ada sakit apa2 ke
ida_apz: dia leh telan pahit tu?
Anny: 't'angkat'
ida_apz: kuangkuang
Anny: asyk kna rogol je
ida_apz: ko better bg testi kat cg ye
ida_apz: aku x kira
Anny: tk pht la dia kta siot
ida_apz: nnt aku bg hadiah misteri.. ewah
Anny: hehehe
Anny: bole...
ida_apz: kalo segan, letak jer la nama cust konon
Anny: aku sorok st tu...ari2 tibai...
ida_apz: :eek:
ida_apz: baru ko tau
Anny: pening kpala aku bgn pg ni
Anny: tk kira 1 pg ke...2 pg ke....
Anny: hampeh
ida_apz: haaa.. skrg ko tau camner ank aku x sek last friday
ida_apz: minggu ni derang exam, aku suh partner aku kat kemuning tu wat wakeup cl. hahhaha
Anny: rakus
Anny: sham cakap apa tau
Anny: 'bukan salah abg...sapa suh try'....
Anny: kurang assam


~Minuman termurah untuk kesihatan dan pencegah keletihan yang disyorkan..~


Payment ke :

Maybank~ 107116792019~Md Nizam Zainal (usbend Azie)



CIMB~ 09020127456529~Md Nizam Zainal (usbend Azie)

PM Address atau sms Azie 019-4364480/019-4961974
YM :nizamz30


Monday, 12-Jan-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
B'YOUNG

PRODUK KESIHATAN ZHULIAN. HARGA YANG DINYATAKAN ADALAH HARGA ASAL. JIKA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN PRODUK ZHULIAN INI BOLEH EMAIL nizamz30@yahoo.com atau SMS SAYA AZIE 019-4364480 UNTUK DISKAUN MENARIK....!!









b'young supreme gold - NT 2012 (90 Sachet x 19g)

B'Young Supreme Gold memberikan formulasi minuman berfungsi yang sungguh unik lagi luar biasa yang memberikan tubuh anda nutrien yang kaya, penting dan sangat diperlukan bagi imbangan pemakanan yang sihat setiap hari. B'Young Supreme Gold memberikan rangsangan berkuasa dengan formulasi berkhasiat yang direka secara saintifik bagi meningkatkan ketahanan tubuh, mengunjur kepada peningkatan kesihatan dan tenaga tubuh secara amnya. Formulasinya yang terbukti, tidak seperti suplemen kesihatan konvensional lain dan kombinasi keunikan ramuan semula jadinya menawarkan minuman berfungsi peningkat kesihatan yang menyeluruh dalam pasaran hari ini. Mulalah menikmati tenaga muda yang diperbaharui dan berikan tubuh anda rangsangan yang ia perlukan bagi merasai kemudaan semula! B'Young Supreme Gold adalah ideal diminum dalam jangka panjang bagi mendapatkan kebaikannya serta mengekalkan tahap tertinggi nilai-nilai khasiat. Kekal muda, kekal sihat dan nikmati semangat baru daripada formulasi berfungsi hebat ini!


b'young premium standard - NT 2013 (90 Sachet x 17 g)



Singkir, rehat dan pulih ke arah kesihatan yang lebih baik dengan perangsang bernutrisi berkesan ini - B'Young Premium Standard. Pilihan hebat ini memberikan tubuh anda mikronutrien semula jadi bagi penyelenggaraan gaya hidup sihat. Formulasinya yang dipertingkatkan membantu anda mengambil langkah positif ke arah mencapai matlamat kesihatan dan kecergasan anda. Hanya minum sachet Pagi, Petang dan Malam setiap hari dan saksikan bagaimana perubahan positif yang cepat dan berkesan menyerlah. Sachet yang menyenangkan ini membolehkan anda memulakan gaya hidup sihat yang baru dan alami tenaga, kemudaan dan kesihatan yang diperbaharui setiap hari!


b'young maintenance course - NT 2014 (90 Sachet x 14 g)


Dapatkan penyelenggaraan nutrisi penting harian yang lengkap hari ini. Penyelenggaraan yang menyihatkan bermakna pengambilan formulasi pilihan premium ini setiap hari bagi menikmati kebaikan luar biasanya. B'Young Maintenance Course direka khas untuk pengambilan berkala dan ia bertindak dengan baik pada kanak-kanak berusia 12 tahun ke atas serta dewasa. Ia membantu mengekalkan keseimbangan tubuh yang sihat dengan membekalkan nutrien penting di samping meningkatkan menyingkiran toksin yang berbahaya daripada tubuh.




Saturday, 10-Jan-2009 08:37 Email | Share | | Bookmark
GLYCO LAVISH SKINCARE

~GLYCO LAVISH~

Glyco Lavish Skincare, produk penjagaan wajah yg mampu meremajakan kulit, produk ini dilengkapkan dengan nutrien menakjubkan, bersama salah satu bahan utama, Glycolic Asid dari asid buah semulajadi (AHA). Dengan penggunaan yang teratur, mampu menyelesaikan masalah wajah seperti masalah jerawat, jeragat, garis halus dan kulit kusam.





GLYCO CREAM 15GM RM45


GLYCO SPIRULINA 15GM RM60.00/ 30GM RM120


FACIAL CLEANSER 150ML RM55.00(Harga Baru mulai 25/3/09)


Glyco TIDAK menjual sebarang TONER, MOISTURISER & SUN BLOCK kerana Produk GLYCO telah meletakkan kesemuanya di dalam SATU. ANDA menjimatkan perbelanjaan dan masa kerana TIDAK lagi perlu membeli barang2 lain dan aplikasi menjadi ringkas & jimat.


PERBEZAAN GC & GS

GC (glyco cream) adalah merupakan cream muka yg dapat merawat kulit kita yg mempunyai masaalah jerawat/acne, jeragat, freckles n tone muka yg tak sekata. GC jugak dapat mengilangkan kedutan halus dimuka, insyaAllah disamping menjadikan kulit kita bertambah halus, lembut n gebu. GC mempunyai spf15 yg dapat melindungi kulit anda dari sinaran uv yg merbahaya.

GS (glyco spirulina) pulak merupakan cream muka yg mempunyai lebih nutrients berbanding dgn GC. kaedah rawatan nyer sama spt GC dapat disebabkan dia mempunyai lebih actives, GS meresap lebih pantas daripada GC. pemulihan kulit muka daripada masaalah lebih cepat dgn GS berbanding GC, disebabkan kelebihan nutrients dlm GS tadi.

mencampurkan kedua2 products ini dapat memberi results yg lebih menakjubkan berbanding memakai GC atau GS sahaja. ada forumers kat sini yang memakai GC dimalam hari dan GS disiang hari.

bila memakan products glyco ini, anda tak perlu lagi membeli toner, cream siang, cream malam, anti wrinkles, cream pemutih muka, sunblock dll. products glyco jugak bukan boleh dipakai dimuka saja tapi boleh dipakai kat tempat lain, spt dibawah tiak utk menghindarkan badan berbau menggantikan deodorant selain dapat memutihkan ketiak. gc jugak boleh disapukan pada luka2 kecil n gigitan serangga.


KENAPA BAYAR LEBIH KALAU ANDA MAMPU BERJIMAT !!! JOM BERTUKAR KEPADA GLYCO!!!

[color=red]Which Glyco to use?

GLYCO SPIRULINA - kulit berminyak, biji2 minyak kat area mata, pori-pori terbuka,parut, chicken pox, luka2,

GLYCO CREAM - kulit kering, pigmentation, eczema, parut2.

If kulit berminyak di Tzone/normal to combination - area Tzone sapu GS, area lain boleh MIXED GS+GC. Apply kekdah yg sama BOTH SIANG & MALAM


Untuk pengguna :
Mior - guna GLYCO CREAM untuk memberikan lembapan pd kulit.


[size=18]Gunakan Facial Cleanser Glyco selama 2 minggu terlebih dahulu sebagai langkah menghabiskan kesan dr Produk sebelumnya. Selepas 2 minggu baru gunakan Cream Glyco (GS or GC)

Jangan risau, kulit anda still terlindung sbb FC mmg ada lembapan di dlmnya



Quote:
saya dh pakai satu set.. start before puasa...
so far smp skrg dh semakin ok kulit...pores rasa mcm mengecik skit...tp tak der masalh jerawat.. ada parut2 bekas jerawat lama2 semkin pudar..

cumanya skrg dah nak abis... nak tny.. perlu ambik GS n GC atau salah satu je cukup? sy pakai yg first set tu, campur GS n GC.. so tak sure which one yg sesuai... salah satu memadai atau kena ambik dua2 juga?

cleanser tu bnyk lagi..
nk tmbh GS atau GC ajer..


Quote:
G dah pakai glyco almost sebulan...beli dgn akak ari tu le....Healing krisis yg teruk2 pun takde...Alhamdulillah..Setakat ni g puas hati...Kulit belum jadi glowing2 ...Tp g pun tak mengharapkan kesan yg drastik sgt....biar slow2 takpe..So far puas hatilah dgn glyco sbb muka jadi lebih bersih dan less oily....muka kita ni boleh dikategorikan sebagai sgt berminyak...jerawat pun come and go...tapi masa period ari tu jerawat kurang naik...ada seketul je...tu pun tempek gs...cepat je mcm terbantut....hehe suka...



Quote:
Salam Kak MIn & Glycolians ...

Sajer nk bg testi kat sini .. i dh pakai The Glyco for about 5 months now ... started with complete set FC, GS & GC, sekarg cume maintain dgn GC dh cukup.. cleanser pulak i pakai Safi Gamat tu jer selang seli dgn Nutrogena Facial Scrub.

My review .. actually my face x byk problem .. main problem is pigmentation yg mgganas lepas i deliver my baby Oct. 2007 .. so lps terpengaruh ngan review glycolians kat sini i pun beli complete set 5 months back ..

1st month pakai .. pimple yg tertanam kat bwh kulit selama ni sume naik .. smpai hubby tegur .. apasal muka u nihh ... then i sabar .. siang mlm i tepek the mix of GS & GC .. & the result ... mmg marbeles bak kata org putih ...for the past 3 months i just maintain dgn GC jer ... muka dh makin bersih .. jerawat mmg susah nk singgah .. & the very best thing my pigmentation is dissapearing

huhh .. panjang pulak karangan ... thanks kak min .. just love ur product !!


Quote:
Assalamualaikum....nak share something. Pg td anak nak makan lontong. Rebus ketupat nasi tu. Masa nak angkat, punya la careless nya - api tak padam, air still mendidih, tercelup jari telunjuk kat dlm air tgh mendidih tu... mak oiiii....sakitnya. Masa ni la pulak cr minyak gamat tak jumpa. . Tunggang langgang my son gi kedai depan rumah nak beli minyak gamat.

Last2 teringat glyco cream. Cepat2 sapu. ALHAMDULILLAH. Rasa sakit, pedih hilang. And amazingly tak gelembung pun.

GLYCO CREAM - Now and forever la mcm ni.....


Quote:
my 1st review,

ct beli cleanser dan GS
ct cuma pakai cleanser je 2 hari, 2 hari sekali
belum pakai gs sbb tak berkesempatan lagik
sbb time nak tido malam tersasar selalu tak hengat
sebelum pakai glyco ni ada 2 biji jerawat besar dan gatal dekat dagu
bebetul besar!
yg magiknya, pakai 2 hari cleanser ni, dah padam rata jerawat tu!

kecut memang sekecut2nya.. wahh...
tu belum lagik pakai GS

mekasehhh glyco!


Quote:
maafkan aku kalau aku rasa keterlaluan cakap
glyco ni ( GS dan GC ) adalah krim siang dan malam yang
TERBAIK pernah aku cuba dlm hidup aku --

pernah cuba yg lain jugak utk mencari kesesuaian atas kulit
ni tapi tetap berbalik jugak kat glyco -

sedar tak sedar dah HAMPIR SETAHUN !! pakai product ni dan mudahan
aku akan jadi pengguna setia glyco - -

apa lagi product lain glyco selain cream ?? tolong ye kengkawan - makesih glyco !


Quote:
Alhamdulillah....sesuai benar glyco dengan intan..heheh..kalu rajin intan mix gs + gc waktu siang.. waktu malam pakai gc satu muka..kat jeragat, tepi idung, parut intan pakai gs.


kalau pencuci lain, rasa tegang, naik ruam, jerawat... tapi dengan glyco tiap kali lepas cuci takde rasa tegang, pedih, tapi selesa sangat kulit ..lembap, setakat ni, sebijik jerawat tak naik lagi...slalu masa nak period sure naik sebiji dua..ini takde..mungkin kulit bersih agaknye..skg ni kalau pakai bedak sekali sapuan je..dulu jenuh gak laa..cos ada tempat2 di wajah intan tak sekata..skg ni nampak sekata..

intan gfc pump 2 3 kali ...puas ati...wangi lak tu..(cepat abis la)

asben pun kalau rajin dia pakai gak...

Hmmmm...skg ni pepagi asben bagi kat pipi, dahi lebih skit...wanginya kulit ibu...dia kata..


Quote:
masuk arinih da 3 hari pakai GC and so far da sapu 6 kali.. haha tak tertahan..

ekceli tgh tggu kot2 ade healing crisis.. b4 pakai da usha muke dulu tgk bape jerawat yg sedia ade..

so far belum ade jerawat yg naik.. or apa2 perubahan yg menakutkan..

.. cume kulit muke jd lembut gile.. and semalam whitehead kt dagu tuh sume jd lembik and bile gosok die kuar dengan mudah.. best best..

-- kene try GFC laks kot lepas neh sb tade pencuci muke yg mild skang neh..


Quote:
ni nak hapdet lagi, ct neh pakai gs kekadang, dalam 3 hari sekali, bkn apa sbb pemalas, kalau pakai ari2 mesti byk perubahan, pakai 3 hari sekali pun dah maveles, alhamdulillah mekaseh Allah temukan dgn glyco neh, sbb biasa klu ct pakai cleanser yg baru di pasaran sah2 akan berjerawat utk serasikan dgn kandungan bahan dlm tu tp pakai glyco ni, best..!


Quote:
i guna full set. ada cleanser, GS, GC. ekceli skincare lama sume ada banyak lagik isi dia, 1/2 botol . dah la full range lak tu. sume i tinggal. cukup dgn pakai 3 mende GLYCO tu je, muka superb. ruam2 punyer pores tu semakin tighten. whitehead yg slalu mengisi ruam2 tu sume da xde. pastu kalu whiteheads kat tmpt lain kat muka ni kan..senang je kuwa bile kite kuis2. hebat laaa !


Quote:
ekong pon sama aa.. cume cepat teruja and cepat bosan sb nk tgk perubahan nya lambat.. tp ngn glyco nih excited die lain macam sikit.. sebabnya, once kite pakai, terus nampak perubahan..

kulit ekong cepat bertindak balas ngn GC nih.. habis sume whitehead meninggal dunia.. bru pakai tk smpai seminggu..

aritu ade satu 2 bijik kecik naik kat bwh mata lepas sehari pakai eye gel (milia).. kecewa gile.. tp arituh genyeh2 die, eh tercabut la ploks..

even pore kt hidung and ruam bawah mata lom sepenuhnya ilang, tp hidung ekong cam berkilat.. hahaha.. (rasenye kene beli GS kot later later)

my fiance cakap muke ekong berkilat mcm mak datin.. .. skang bru paham bila org cakap muke rase lembab sepanjang hari.. oo mcm ni rasenye..

caya lah!


SET GLYCO= RM155 ~ 1 Glyco cleanser (boleh guna 2 bulan) + 1 Glyco Cream + 1 Glyco Spirulina

1 set Glyco Lavish + Mior 1/4 bar : Hanya RM210.00!!! (Normal price : RM225.00)

Mior 1/4 bar + 1 Glyco Cream :Hanya RM108.00!!! (Normal price : RM115.00)


Combination Mior & Glyco offer?
email nizamz30@yahoo.com atau SMS AZIE 019-4364480 utk harga ye.....


Curier/Poslaju :-
Semenanjung RM6.00
Sabah Sarawak RM10.00




Saturday, 3-Jan-2009 06:05 Email | Share | | Bookmark
JUSMATE5~Formula Dr. Rozmey

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!
~ JOM KURUS DGN SELAMAT!!! PRODUK BOTOX UTK KURUS??? BOLEH MEMBAWA MAUUTT....(NEWS@TV3 SEMALAM!!!)~





Terbukti berulang kali, TERBAIK!!!
No.1 paling berkesan
Mate 5
paling laris 2009!!!

Bertindak mengurangkan berat badan tanpa rasa lapar, keletihan, senaman, kesakitan & tiada kegemukan semula
100% semulajadi selamat
MAL08080413TC


HARGA - RM 200 - 20 peket
HARGA BUKAN AHLI ~ RM200 x 3 kotak = RM600
HARGA MASUK AHLI ~ RM450 (3 kotak, belian pertama)...dah JIMAT RM150!!!
BELIAN AHLI SETERUSNYA : 1 kotak pada harga RM150....SUNGGUH JIMAT KANNN....



PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50
7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

PEGHANTARAN PERCUMA !


PELUANG MENJADI PENGEDAR SAH - TIADA YURAN KEAHLIAN

Pembelian 3 kotak JUS MATE 5 pada harga ahli secara
automatik menjadi PENGEDAR SAH !!




Belian 3 kotak -----------> KEAHLIAN PERCUMA

Area PERLIS & PENANG~ Bole COD/ Hantar terus.....



JUS MATE 5

Di formulasikan oleh Dr. Che Rozmey Che Din, Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan, MD(USM), M.MED(O&G)(USM) dan juga selaku Ketua Pegawai Eksekutif Jitra Medical Centre, Jitra Kedah. Beliau telah melakukan penyelidikan dan kajian yang terperinci sejak dari Jun 2003 bagi mencari satu formula unik yang serba lengkap bagi program pengurusan berat badan. Akhirnya, lahirlah [B]JUS DIET MATE 5
yang begitu mujarab dalam mengatasi masalah kegemukan.
Herba-herba segar dari Eropah diadun khas istimewa dengan pati buah-buahan menggunakan kaedah 'biotech' terkini berteknologi nano amat berkesan dalam membantu mengurangkan selera makan, menjadikan anda rasa kenyang dan bertenaga untuk menjalani aktiviti harian. Adunan ini merupakan satu formula yang begitu istimewa di mana semua ramuan-ramuannya yang terpilih diadun dan bertindak balas dengan harmoni.
JUS DIET MATE 5 merupakan satu revolusi baru dalam produk diet di mana formula yang di temui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.
Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.

Jus Diet Mate 5 formula hebat!
- Mengawal selera makan
- menghalang pembentukkan lemak
- mengurangkan pengambilan gula
- meningkatkan kadar metabolisma
- menukarkan kabohidrat kepada tenaga
5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.
Ramuan-Ramuan Utama Jus Diet Mate 5:
1. Garcinia Cambogia (HCA)

Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembetukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:


  • Berkesan mengurangkan berat badan
  • Menghalang selera makan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurang kolesterol
  • Menambahkan tenaga
  • HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
  • Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

2. Hoodia Gardoni
Herba ini dihasilkan daripada pokok Kaktus dari Afrika


  • Mengurangkan selera (tidak ingat makan langsung selama lebih 24 jam!!!)
  • Berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori
  • Memberi tenaga tambahan
  • Semulajadi dan selamat untuk diamalkan


3. Guar Gum

Merupakan juga ramuan yang diperkaya dengan fiber.

Kebaikan Guar Gum:


  • Memberi rasa kenyang
  • Bertindak baik bagi mencuci usus
  • Membuang lemak, glukos dan racun dari usus
  • Menyihatkan usus
  • Menyihatkan jantung
  • Mengatasi masalah stroke

4. L-Carnitine

Merupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.

Kebaikan L-Carnitine:


  • Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
  • Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

5. Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

Kebaikan Inulin:


  • Bagus untuk kencing manis
  • Memberi tenaga tambahan
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan

6. Soy Protein

Soy protein adalah sumber daripada protein lengkap tanpa kolesterol menggantikan protein haiwan.

Kebaikan Soy Protein:


  • Ramuan tanpa kolesterol
  • bagus untuk penjagaan jantung
  • Soy protein melancarkan kitar haid dan kesuburan wanita

Kebaikan Jus Diet Mate 5

-Mudah
-Berkesan
-Semulajadi
-Selamat
-Tanpa rasa lapar
-Tanpa rasa sakit
-Tanpa bersenam
-Bertenaga dengan minda yang cergas
-Menyihatkan jantung
-Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
-Membantu kesuburan wanita
-Bagus untuk saraf dan sendi
-Melancarkan usus
-Merawat masalah kemurungan, susah tidur
-Merawat migrane dan gastrik
-Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol[/b]

CARA MENGAMALKAN JUS DIET MATE 5

Pagi - sarapan pagi seperti biasa

Tengahari - gantikan makan tengahari dengan JUS DIET MATE 5

Malam - ambil makanan ringan seperti sup sayur atau buah-buahan jika perlu
Anggaran di beri utk menten 1 hari ambil 1000 kalori je..

sarapan - 800 kalori
minum pagi - 80 kalori
TENGAHARI - Jus Diet Mate 5 (MESTI)
Minum petang - 80 kalori
Malam - 40 kalori...
HANYA PERLU AMBIL 1000 KALORI sehari

Keperluan tenaga anda yang selebih nya (1800Kcal hingga 2800Kcal ) di dapati dari pembakaran lemak oleh sel-sel yang di aktifkan oleh Jus Diet Mate 5
Cara Pemakanan

Pilihan 1 : Jus Diet Mate 5 sekali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Contoh: Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
Contoh : Sayuran atau 1 biji buahan dan segelas air

Minum Malam : 40kcal
Contoh : Secawan air dan sekeping biskut

Pilihan 2 : Jus Diet Mate 5 2 kali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
JUS DIET MATE 5

Minum Malam :
Sup sayur atau biji buahan dan secawan air.




Pastikan perkara berikut :

- 2 jam sebelum ambil JDM 5 - perut kosong dari sebarang kalori
- 3 jam selepas ambil as JDM5 - perut kosong dari sebarang kalori.


JIKA LAPAR - boleh minum air kosong sbb air - ZERO KALORI...





CARA MINUM DI BULAN PUASA:

(Jika 1 Peket )

- amalkan 1 peket ketika sahur - pastikan byk minum air masak/kosong
(boleh makan sedikit secara ala2 kadar - 1/2 jam sebelum - kemudian minum JDM5 - Jika tidak makan langsung CUMA sahur dgn JDM5 lagi di galakkan)

Jika 2 peket

- 1 peket ketika sahur - pastikan byk minum air masak/kosong
(boleh makan sedikit secara ala2 kadar - 1/2 jam sebelum - kemudian minum JDM5 - Jika tidak makan langsung CUMA sahur dgn JDM5 lagi di galakkan)
- 1 peket sebelum masuk tidur atau selepas solat terawih







Quote:
yohooo kak..

nak citer sikit..badan ni kan dah rasa ringanlah minum JM5 nie..tadi 2 3 orang cakap badan cam dah kurus..mmg lah mlm tadi timbang cam dah turun 3 kg..myza berat kan 65 kg..cuma tak rasa sangat lah..yelah badan gemuk hehehe...


disebabkan dah turun 3 kg nie..ramai lak nak beli JM5 nie.. tapi mmg malam tak makan ape kak..minum RGC ambik buah tido..selama 1 mgg jugak lah..

baju ade longgar sikit lah..nak kurus punye pasai..ada byk 'kg' lagik nak turun..sabor jelah aku..

kalo dah dapat badan impian akan myza info kan di kedai mu yee

thanks bebyk..


Quote:
kakpau dah start pun minum jusmate sbb sekarang ni byk bende kakpau takleh makan, jadi minum jer la jusmate tu. tak sangka pulak jusmate tu sedap, tapi kakpau tambah lemon squeeze sket bg rasa masam sket dan tambah ice batu byk byk...hmmm memang sedap.Rasa macam ORange TANG pun ye gak.

kakpau sekarang pantang makan...sume seafood termasuk ikan takleh makan, daging,sume jenis kekacang, telur, pisang, mangga, celeri, sume jenis sayur berwarna putih...sedey sungguh. tadi siang masak ketam utk suami dan anak2.....pandang je la...sibbaik kuat iman kakpau ni, kotidak....hancus!nasi ikut jusmate, kekadang makan sket pagi, thgari jusmate, mlm mkn sayur atau minum milo je segelas, kalau lapar sgt, makan jer la maggi sup heh heh...

Sebelum ni pakai corset kat takuk tiga, sekarang kat takuk satu jer...maknanya dah lebih satu inci turun size badan...sengaja taknak timbang, biar surprise. tiap tiap hari selasa amek gambar...nak tengok perubahan...kalau ye turun slim, baru kakpau tepek kat sini. pagi tadi order lak Fellisa kosmetik utk krim slimming. Kwn kakpau pakai produk tu, baju dia dulu size XL, sekarang size M. jeles betul!


Quote:
Saya memulakan hari pertama dengan JUS MATE 5 pada 11 Ogos 2008. Pada masa itu berat saya adalah 63kg dengan ketinggian 150cm dan ukur lilit pingang 33’. Berumur 32 tahun dan ibu kepada sepasang cahaya mata. Bekerja sebagai seorang kerani dan gemar kelihatan kemas serta bergaya setiap kali hadir ke pejabat. Penambahan berat badan saya yang mendadak kebelakangan ini menghalang saya untuk berfesyen. Teguran dari kawan sepejabat menjadikan saya kurang keyakinan diri dan paling malang sekali ada yang menyangka saya mengandung kerana perut saya kelihatan membuncit. Malunyerrr…. Saya mengenali JUS MATE 5 melalui internet. Yakin dengan produk yang ditawarkan dan harga yang berpatutan saya terus membeli 3 kotak JUS MATE 5. Tidak menjadi masalah pada saya untuk menjadikan JUS MATE 5 minuman harian kerana rasa dan baunya tidak memuakkan. Apa yang paling menggembirakan, saya masih tetap dengan rutin harian saya dirumah memasak makanan dan membuat kuih dan kek kegemaran anak-anak dan suami. Saya lebih bertenaga di bulan puasa dengan hanya mengambil 1 paket JUS MATE 5 semasa bersahur. Hasil daripada amalan diet saya dengan dibantu JUS MATE 5, tiga minggu pertama berat saya 59.5kg dan pinggang 32. Tiga minggu kedua berat saya 56kg dan pinggang 30’ dan tiga minggu akhir berat 53.5kg dan pinggang 28. Saya masih mengambil JUS MATE 5 seminggu sekali dan menggamalkan cara pemakanan yang disyorkan. Kawan sepejabat perasan dengan perubahan berat badan saya. Saya mengambil peluang ini untuk menyebarkan kepada mereka kebaikan JUS MATE 5 dan mula berjinak jinak untuk menjadi pengedar. Kini saya gembira kerana boleh mengayakan pakaian yang saya gemari. Terima kasih JUS MATE 5, terima kasih DR.ROZMEY dan terima kasih semua warga HERBA PRIMA SDN.BHD.

Quote:
Sebelum minum JDM5 berat saya 85kg dan saya mempunyai penyakit tekanan darah tinggi yang memang peratus bacaannya tidak pernah kurang dari 150/110. Hari-hari kepala saya sakit dan bergantung dengan pengambilan ubat dari klinik. Tetapi segalanya berubah apabila isteri saya menyarankan saya mencuba JUS MATE 5 ini. Pengambilan JUS MATE 5 bermula semasa bulan puasa yang lepas. Tiga hari minum JUS MATE 5 kepala saya memang terasa pening. Hal ini mugkin tindak balas kolestrol dengan JUS MATE 5, kata isteri saya. Masuk hari ke empat saya dah mula rasa selesa. Seminggu minum JUS MATE 5 saya timbang berat badan turun 4kg, saya mula rasa seronok. Tekanan darah juga diparas normal, memang macam tak percaya. Di pagi raya saya cuba seluar yang dibeli tapi tak boleh pakai kerana “terlondeh jatuh”. Wah!!! Saya dah Berjaya kurus, bila timbang berat dah turun ke 72kg. Emm… terpaksalah saya beraya dengan seluar lama masa kurus dulu. Selepas raya saya stop ambil JUS MATE 5, tapi berat still turun 1kg. Best betul la JUS MATE 5 NI. Sekarang saya jimat sebab tak perlu lagi ke klinik untuk ambil ubat darah tinggi dan perbelanjaan beli makanan harian pun berkurangan dari dulu sebab tak boleh makan banyak. Ramai kawan-kawan pun teruja nak beli JUS MATE 5 bila tengok perubahan.!

Quote:
Asalamualaikum wrt. wbt. dan salam sejahtera.
1. Nama saya Mohd Zulkifli Taib, umur 37 tahun, berasal dari Kuala Terengganu. Sejak dari kecil lagi berat badan saya lebih gemuk berbanding kawan-kawan saya yang lain dan berat badan saya semakin bertambah selepas kahwin sehingga mencecah 106 kg.
2. Bermacam ubat atau teh diet saya cuba amalkan tetapi berat badan saya tidak juga turun. Pada tahun 2007 saya nekad untuk diet iaitu tidak makan nasi selama 4 bulan. Saya cuma mengambil minuman bijirin sewaktu pagi, tengahari dan malam. Hasilnya berat badan saya hanya berkurangan sebanyak 7 ke 8 kg sahaja. Diet saya ini berterusan sehingga Hari Raya Aidil Fitri tahun 2007. Selepas itu saya mula makan semula dan hasilnya berat badan saya bertambah kembali sehingga 103kg. Manakala pinggang seluar saya bersaiz 44 inci.
3. Saya berasa amat risau dengan berat badan yang semakin bertambah kerana bimbang jika mendapat penyakit kencing manis atau darah tinggi.
4. Alhamdullilah saya terbaca berita tentang Jus Diet Mate 5 melalui akhbar-akhbar dan juga halaman web. Akhirnya saya membuat keputusan untuk menggunakanya. Oleh kerana sudah biasa dengan diet jadi saya tidak mengalami masalah untuk mengamalkan minum jus ini. Semasa mengamalkannya minum jus ini memang saya sentiasa bertenaga dan tidak merasa lapar. Selera makan juga menjadi kurang. Saya juga ada buat senaman atau pergi gym 3 ke 4 kali seminggu. Cuba nak bina otot, tak nak bagi mengeleber.
5. Saya mula meminum Jus Diet Mate 5 ini pada awal bulan Disember 2008 dan alhamdullilah setelah 3 bulan ( 26 Feb 2009 ) mengamalkanya berat badan saya turun dari 103kg kepada 83kg. Iaitu sebanyak 20kg. Saya sangat berpuas hati dengan perubahan ini walaupun cemburu dengan kawan-kawan yang lain yang mampu turun berat badan mereka sehingga 20 kg lebih hanya dalam masa 10 minggu sahaja. Tapi tetap puas hati kerana turun 20 kg berbanding diet yang dulu selama 4 bulan hanya turun 8 kg.
6. Insyallah saya akan terus mengamalkan minum Jus Diet Mate 5 ini sehinggalah sasaran berat badan saya mencapai 70 kg. Saya rasa berat badan tersebut adalah baik bagi saya memandangkan saya mempunyai kerangka badan yang besar.
7. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dr. Rozmey atas formula jus diet yang hebat ini. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada kerana melaluinya saya akan dapat mencapai impian saya untuk kembali mendapat bentuk badan yang lebih ideal.
Terima kasih sekali lagi buat warga Dr. Rozmey dan warga Herba Prima Marketing serta semua ahli-ahli dan pengedar HPM. Semoga impian kita menjadi insan yang sihat dan anggun tercapai.


TESTIMONI TERKINI!!! Berjaya Turunkan Berat dari 105kg kepada 49kg dalam masa 4 bulan!!TAHNIAH!![




~PELUANG MENJADI PENGEDAR SAH - TIADA YURAN KEAHLIAN~

Pembelian 3 kotak JUS MATE 5 pada harga ahli secara
automatik menjadi PENGEDAR SAH !!



Pelan Pemasaran Mudah



PENGIRAAN BONUS TAJAAN


1. Sebaik sahaja anda sertai kami, anda adalah Pengedar A
2. Jika Pengedar A menaja pengedar baru, maka downlinenya adalah Generasi 1 (anak)
3. Pengedar baru yang ditaja oleh Generasi 1 (anak) pula akan jadi Generasi 2 (cucu) kepada Pengedar
A.
4. Bonus tajaan untuk Generasi 1(anak) ialah RM 30.00 sekotak
Bonus tajaan untuk Generasi 2 (cucu) ialah RM 10.00 sekotak
5. Untuk mengambil bonus tajaan downline, penaja (pengedar A) wajib membuat belian peribadi RM 450 pada setiap bulan.**

** Syarat ini wajib dipatuhi untuk mendapat bonus tajaan



Contoh Pengiraan:

Jika pengedar A menaja 30 orang pengedar (B)dan setiap seorang pengedar B pula menaja 30 orang pengedar (C) maka contoh pengiraan bonus adalah seperti berikut;

Bonus A = [30 x RM 90.00] (Bonus Generasi 1/ anak) + [30 x30 x RM 30.00] (bonus Generasi 2/ cucu)

RM 29,700 Bonus tajaan sebulan !



Agen JM5 Azie
1. Hafiza~ Simpang Empat, Perlis. 017-6653065
2.Rosmaliza ~ KL. 012-3508893
3. Aznati- Shah Alam. 019-5471712
4. Mazlinda- Melaka. 017-6135868




Belian 3 kotak -----------> KEAHLIAN PERCUMA

Area PERLIS & PENANG~ Bole COD/ Hantar terus.....




Berminat ? Bole email nizamz30@yahoo.com @ SMS Azie 019-4364480....


Wednesday, 15-Oct-2008 10:12 Email | Share | | Bookmark
Madu Amazing



MADU AMAZING

Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.

Amazing juga memberi tenaga segera akibat kehilangan tenaga dari proses penurunan berat badan/diet.


AMAZING dikomposisi dengan 9 sumber semulajadi yang berkhasiat:-

Madu Asli
Madu asli dengan zat galian penting seperti Kalsium, fosforus, Sulfur, Karbon, zat besi, natrium, kalium, Klorin, Magnesium, Iodin, Kuprum, Manganese dan silikon serta kaya dengan vitamin-vitamin seperti A, B kompleks, C, D dan E. Madu sangat mudah dan cepat diasimilasikan dan cepat membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang, membantu melegakan pembuangan air besar dan menenangkan fikiran membantu merawat luka.

Abu Hurairah r.a. meriwayatkan Rasulullah S.A.W. pernah bersabda, `Barangsiapa yang menjilat madu tiga pagi dalam sebulan, dia tidak diserangi penyakit teruk/kronik'

Dong Quai
Banyak tumbuh secara liar di Asia, ianya ditanam secara meluas untuk tujuan perubatan di Cina dan di Jepun, di mana kebanyakan wanita mengambil setiap hari untuk mengekalkan kesihatan yang baik secara menyeluruh. Secara amnya, Dong Quai dipercaya dapat mengekalkan uterus yang baik dan dapat mengawal putaran haid. Sejak turun-temurun, Dong Quai telah digunakan untk menghindar dari masalah haid dan putus haid. Walaupun Dong Quai bukanlah jenis yang terglong dalam herba yang mampu merendahkan tekanan darah, tetapi ia ada kesan ini kerana telah meluaskan urat-urat darah. Justeru memudahkan jantung mengepam darah ke seluruh tubuh. Herba ini juga kaya dengan Vitamin B12 dan mempu membina semula sel-sel darah merah.

Dang Shen
Digunakan bagi memberangsakngkan imunisasi tubuh, menambah sel darah merah dan putih serta memperbaiki sistem peredaran darah dalam badan.

Kurma Merah
Dalam bidang perubatan tradisional cina, kurma merah digunakan untuk menguatkan fungsi paru-paru dan jantung sebaik memmelihara perut dan limpa. Kurma merah juga membantu menormalkan tekanan darah. Kajian Khasiat Sedunia mendapati kurma merah amat kaya dengan Vitamin C, yang mana bagus untuk kesihatan yang baik. Antara kelebihan lain menunjukkan kurma merah ini mampu membekalkan oksigen ke otak bagi menguatkan ingatan. Dalam formula herba pula, ia mampu meningkatkan pengaliran darah. Amat sesuai untuk mereka yang aktif.


Minyak Habatussauda
Hadis Riwayat Bukhari & Muslim ~ `Tetaplah kamu dengan Al Habatussauda, kerana di dalmnya terdapat ubat bagi segala penyakit kecuali maut'

Daripada kajian didapati tidak kurang daripada 50 penyakit boleh diubati dengan Habatussauda dan tidak kurang 25 penyakit boleh disingkirkan melalui pembuangan air besar, air kecil, ruam, peluh, kahak dan tahi mata. Habatussauda terbukti sangat baik untuk merawat Lelah/Asma, membuang angin, membina sistem imuniti badan, membantu merawat luka dalam perut serta agen antibodi semulajadi yagn sangat baik.

Buah Tin
Amat baik bagi membina dan menguatkan buah pinggang serta meningkatkan tenaga.


Ubi Jaga
Herba warisan turun temurun yang sangat baik untuk melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan tenaga lelaki dan wanita.

Kismis
Menjana kecerdasan minda dan meningkatkan tenaga.

Buah Zaitun
Kebaikan ekstrak buah zaiton dapat membantu menghadam dan meningkatkan metabolisma badan serta mampu menstabilkan hati.

ANTARA LAIN FUNGSI AMAZING ADALAH :-

1. Membantu menyembuhkan luka2 pembedahan dan luka2 lain di dalam perut

2. Amat berkesan untuk ibu2 selepas bersalin di mana ianya memulihkan fungsi sistem peranakan

3. Ianya sesuai diamalkan oleh mereka yang bermasalah lumpuh kerana stroke

4. Mampu merawat sakit Asma/ Lelah

5. Penahan sakit tanpa rasa mengantuk dan tidak menyebabkan ketagihan

6. Bahan penahan gatal (anti-hestimin) alergi pada makanan laut

7. Sangat baik dan berkesan untuk sakit sendi, otot, rheumatik, arthritis dan anti-radang

8. Mempercepatkan pemulihan tenaga dan mengelak keletihan

9. menyembuhkan Ulcer gastrik dan pendarahan usus

10. mengurangkan simptom buasir dan pendarahan

11. meredakan resdung/sinus

12. Melancarkan perjalanan darah dan membantu menurunkan tekanan darah

13. Merangsang kecantikan kulit sambil memperlahankan kedut pada kulit (awet muda)

14. Mengawal kencing manis (mengurangkan paras gula dalam darah)

15. Mengatasi masalah sakit dada, kudis dan sakit belakang

16. membantu penghadaman

17. Meningkatkan kecerdasan minda dan membantu tumbesaran kanak2

18. Sangat baik untuk melancarkan fungsi buah pinggang

19. Membantu masalah batu karang

20. Mengawal nafsu makan dan membantu memecahkan lemak badan dan membantu menurunkan berat badan

21. Menenangkan fikiran

Cara penggunaan :

Bancuhkan 1 sudu Amazing dengan 1 cawan air suam, gunakan sudu plastik. Diambil sebelum sarapan dan sebelum tidur.



Harga: : RM45.00 - 290gm

Kos penghantaran:- (sebotol)
Semenanjung RM5.00
Sabah /Sarawak RM8.00


Nak order barang?????

1) Anda perlu sms atau pm atau emailkan produk yang anda perlukan untuk pastikan stok ada dan jumlah bayaran.
2) Bayaran boleh dibuat ke akaun Maybank Md Nizam Zainal, akaun nombor 107116792019.
3) Butiran bayaran boleh dimaklumkan secara sms ke 019-4961974(Azie) atau pm atau emailkan ke nizamz30@yahoo.com
4) Produk akan dihantar kepada anda melalui kurier service kepada anda...
5)Kepada customer Penang & Perlis bole inform utk COD order yeeee....





[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net